همراه با گوجه فرنگی موادغذایی سرشار از آهن نخورید
به گزارش شیوا مارکت، هر ماده غذایی طبیعی با اینکه فواید زیاد مثبتی برای سلامتی دارد، درصورتی که با ماده ای که با آن تداخل دارد مصرف گردد، ممکن است اثرات منفی به جا بگذارد. یکی از این موارد گوجه فرنگی است که اگر با موادغذایی سرشار از آهن مصرف گردد، خاصیت آنتی اکسیدانی آن از بین می رود.

نتایج آنالیز ها حاکی از آن است که آهن میزان جذب لیکوپن را به نصف کاهش می دهد. لیکوپن از کاروتنوئیدها به حساب می آید که سرشار از آنتی اکسیدان است و در گوجه فرنگی یافت می گردد.
گوجه فرنگی حاوی خواص متعددی برای سلامت است که می توان به تاثیر آن در جلوگیری از ابتلا به سرطان و فشار خون و یاری به حفظ سلامت قلب، پوست و چشم ها اشاره نمود. اگرچه مصرف خوراکی های سرشار از لیکوپن برای سلامت مفید است، همراه کردن آن ها با مواد غذایی دیگر ممکن است خاصیت ضد سرطانی آن ها را افزایش داده یا از بین ببرد.
به گفته محققان، آنالیز ها نشان می دهد مصرف مواد غذایی یا مکمل های سرشار از آهن ممکن است خاصیت لیکوپن را به نصف کاهش دهد.
در این آنالیز محققان آمریکایی تحقیقاتی را روی هفت مرد انجام داده تا تعیین گردد فراوری و جذب لیکوپن پس از وعده های غذایی حاوی آهن یا فاقد آن، به چه صورت است.
به نقل از مدیکال نیوزتودی، محققان اظهار داشتند: مصرف وعده های غذایی حاوی آهن می تواند با گذشت زمان بر میزان جذب لیکوپن موجود در گوجه فرنگی تاثیر منفی داشته باشد.
منبع: ایسنا
منبع: همگردیchinaro.ir: چین: سفر به کشور پهناور و باستانی، پکن، شانگهای ،گوانجو و هانگزو