والدین مطلقه ای که قصد ازدواج مجدد دارند، بخوانند

به گزارش شیوا مارکت، مشاور رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره ایران در حوزه سلامت گفت: بدترین سن پذیرش ازدواج مجدد والدین برای فرزندان دوران نوجوانی است که البته نوع رفتار و نحوه برخورد همسر جدید والدین با فرزند در پذیرش تفکر فرزند خانواده بی تاثیر نیست.

والدین مطلقه ای که قصد ازدواج مجدد دارند، بخوانند

به گزارش ، امین رفیعی پور، با بیان اینکه هر زوجی که قصد ازدواج دارند باید نسبت به یکدیگر به شناخت و آگاهی کاملی دست یابند و تفاوتی ندارد که آن ها پیش از این مجرد یا متاهل بوده اند، اضافه کرد: برای دست یابی به شناخت و آگاهی کامل زوجین پیش از ازدواج به مدت زمان حداقل سه تا شش ماه احتیاج است، اما والدین مطلقه ای که قصد ازدواج مجدد دارند باید متناسب با سن فرزندان شان این موضوع را برای آن ها مطرح نمایند، زیرا فرزندان در هر بازه سنی رفتار خاصی از خود نشان می دهد.

بنابر اظهارات وی، بچه ها کمتر از شش سال راحت تر با ازدواج مجدد والدین خود کنار می آیند، اما در سنین بلوغ پذیرش این موضوع به مراتب سخت تر می گردد، زیرا آن ها در این دوران احساس می نمایند فردی که جای پدر یا مادرش حضور دارد والد واقعی شان نیست و این والد است که باید بتواند روابط همسر جدید خود را با فرزندش به درستی شکل دهد، در غیر این صورت تشکیل چنین خانواده ای با مشکل روبرو خواهد شد، اما در دوران بزرگسالی یعنی پس از 20 سالگی پذیرش ازدواج مجدد والدین برای فرزند راحت تر است؛ هرچند ممکن است مخالفت از سوی فرزندان بزرگسال نیز دیده گردد.

به گفته این متخصص روانشناسی سلامت، بدترین سن پذیرش ازدواج مجدد والدین برای فرزندان، دوران نوجوانی است که در پی وقوع این مسئله باید آمادگی های روانی و مداخلات روانشناختی در این زمینه صورت گیرد.

مشاور رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره ایران در حوزه سلامت همچنین درباره علت مخالفت فرزندان در روبروه با ازدواج مجدد والدین شان نیز گفت: والدین برای فرزندان حکم قدیسی را دارند که در صورت ازدواج مجدد والدینشان احساس خوبی ندارند، بعضی فرزندان احساس می نمایند همسر جدید والدشان میخواهد جای پدر یا مادرش را بگیرد و بعضی دیگر تصور می نمایند که با ازدواج مجدد والدینش روابط آن ها با والدین کمتر می گردد که در چنین حالتی دچار اضطراب می شوند و این اضطراب درنهایت می تواند منجر به بروز اختلالات روانشناختی گردد، اما در هر صورت عوامل این مخالفت ها از نظرروانشناسی درست نیست، زیرا والدینی که از همسر خود جدا شده اند یا همسرشان فوت نموده حق حیات و ادامه زندگی دارند و باید با شرایط خاص و آمادگی های لازم پذیرش این موضوع را برای فرزندان راحت تر کرد؛ البته نوع رفتار و نحوه برخورد همسر جدید والدین با فرزند در پذیرش تفکر فرزند خانواده بی تاثیر نیست.

وی در ادامه درباره تاثیر مداخلات روانشناختی بر بهبود روابط همسر جدید والد با فرزند نیز گفت: در این مداخلات ابتدا شرایط ازدواج والد با همسر جدید (مشاوره های پیش از ازدواج) آنالیز می گردد این که آیا این زوج می توانند ازدواج موفقی داشته باشند؟، در صورت تایید مشاور برای ازدواج بین والد و فرزند و سپس میان فرزند و والد جدید مداخلات صورت می گیرد و فرزند برای پذیرش و برقراری ارتباط با همسر جدید والد آماده می گردد. می توان ادعا کرد این مداخلات اثرگذار هستند؛ چراکه شاهد شکل گیری روابطی بوده ام که با مداخلات به موقع زندگی های آرامش بخشی شکل گرفته است. گرچه در بعضی مواقع ممکن است شکل گیری این رابطه ها به قدری پیچیده باشد که امکان مداخله صورت نگیرد و شکل گیری آن رابطه آسیب زا باشد.

مشاور رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره ایران در حوزه سلامت تاکید نمود: این دسته از فرزندان باید قبول نمایند که گرچه همسر جدید پدر یا مادرش، نمی تواند جای والد واقعی اش باشد، اما عضوی از زندگی اوست. از طرفی دیگر فرد جدیدی که وارد خانواده می گردد باید بپذیرد که اگرچه فرزند همسرش، فرزند واقعی او محسوب نمی گردد، اما خانواده جدیدی را تشکیل داده که حفظ این خانواده بسیار مهم است.

منبع: ایسنا

تور فرانسه: تور فرانسه ارزان | تور فرانسه قیمت، تور پاریس، تور پاییز را همراه ما تجربه کنید.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 10 مهر 1400 بروزرسانی: 10 مهر 1400 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 9079

به "والدین مطلقه ای که قصد ازدواج مجدد دارند، بخوانند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "والدین مطلقه ای که قصد ازدواج مجدد دارند، بخوانند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید