پخت روزانه 168 هزار پرس غذا به صورت روزانه برای زائران
به گزارش شیوا مارکت، مسئول تغذیه و تدارکات عملیات حج 98 گفت:به طور متوسط روزانه حدود 168 هزار پرس غذا در دو وعده ناهار و شام پخت و توزیع می گردد.

به گزارش، مهران فرشید مسئول تغذیه و تدارکات عملیات حج 98 اضافه کرد:هم اکنون که حدود 20 درصد زائران ما به کشور بازگشته اند به طور متوسط روزانه حدود 168 هزار پرس غذا در دو وعده ناهار و شام پخت و توزیع می گردد و بالغ بر 18 هزار 300 پرس غذا در دو وعده ناهار و شام برای حجاج ساکن در مدینه پخت می گردد.
وی اعلام کرد: در مکه هم به طور متوسط در شرایط کنونی روزانه در این دو وعده 149 هزار و 660 پرس غذا طبخ و توزیع می گردد.
وی اضافه کرد: همچنان همه مراکز پخت و آشپزخانه های ما در مکه از جمله دو مرکز صنعتی و بزرگ ما یعنی افندیه و ابوجدایل و نیز دو آشپزخانه خودپخت میلینیوم و الدانه فعال است با کیفیت و به صورت خستگی ناپذیر همه نیرو های فعال آن به انجام وظیفه اقدام می نمایند.
فرشید اضافه کرد: پخت نان هم همچنان به صورت روزانه انجام می گردد که فقط دیروز 56 هزار قرص نان را آماده نموده اند.
به گفته وی، در مجموع از ابتدای فعالیت نانوایی های ما در مکه یک میلیون و 76 هزار و 300 قرص نان طبخ و برای تغذیه زائران توزیع شده است.
وی توضیح داد: در این میان برنامه ریزی های ما بر آن است که کیفیت کار در پخت نان در سال آینده افزایش قابل ملاحظه ای یابد ضمن آنکه این تجربه در این سطح سال جاری برای نخستین بار بود که اجرایی شدو با توجه به ذایقه زائران کشورمان تجربه خوبی هم بود.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانchinaro.ir: چین: سفر به کشور پهناور و باستانی، پکن، شانگهای ،گوانجو و هانگزو