چه موقع مکیدن انگشت شیرخوار نگران کننده است
به گزارش شیوا مارکت، سلامانه/ مکیدن انگشت یا پستانک در بچه ها برخاسته از یک احتیاج روانی و فیزیولوژیک در نوزادان برای تغذیه است. پس نوزادی که تکامل طبیعی دارد قطعا یک تمایل ذاتی و بیولوژیک به این مکیدن دارد. اما آن چیزی که حائز اهمیت است، باقی ماندن عادت مکیدن است که اگر بعد از سه سالگی این عادت باقی بماند، نگران کننده خواهد بود و نشان دهنده آن است که کودک توانایی کنترل استرس و اضطراب را ندارد و یک تلنگر برای والدین، دندانپزشک و کودک است.
آنچه در مکیدن غیرتغذیه ای مهم است، این است که این مکیدن چقدر طول می کشد و کودک چند ساعت در شبانه روز انگشت یا پستانک را میک می زند، شدت این مکیدن چقدر است و چندبار در روز تکرار می گردد.
اگر بیشتر از 6 ساعت کودک در شبانه روز انگشت خود را میک بزند یا دائم پستانک در دهانش باشد، ممکن است عوارض خیلی شدیدتری داشته باشد. عوارضی که مکیدن انگشت یا پستانک در سیستم دندانی برای کودک ایجاد می نماید این است که باعث جلو آمدن دندان های فک بالا و عقب رفتن دندان های فک پایین خواهد شد و همچنین تنگی قوس فک بالا را خواهیم داشت که این تنگی قوس باعث ایجاد بی نظمی های دندان فک بالا می گردد.
منبع: همگردیquiz1.ir: مجله آزمون اول: مجله خبری تحلیل صنایع آموزشی و کارگاهی