40 هزار نفر از مردم نوار ساحلی چابهار فاقد شبکه آب هستند
به گزارش شیوا مارکت، عبدالغفور ایران نژاد در گفت وگو با خبرنگاران، گفت: بی آبی یکی از مهمترین مشکلات حوزه انتخابیه چابهار است و واقعا جای تاسف است که ساحل نشینان چابهاری وکنارکی، در چند متری آب های دریای عمان بیش از 40 سال است که تشنه هستند و فکری برای حل مشکلات آن ها نمی گردد.

وی اضافه کرد: متاسفانه وزارت نیرو به سرمایه گذاران بخش خصوصی احداث آب شیرین کن تضمین خرید آب نمی دهد و استقبال و حمایت چندانی از ده ها سرمایه گذار متقاضی احداث آب شیرین کن در حوزه آب نمی گردد.
نماینده مردم چابهار در مجلس شورای اسلامی توضیح داد: درخواست دارم هر چه سریعتر اقدامات لازم برای احداث آب شیرین کن و شیرین سازی حدود 2 میلیون مترمکعب آب دریا در چند منطقه ساحلی نظیر زرآباد، تنگ، کنارک، رمین، پسابندر و گواتر انجام گردد تا بتوان علاوه بر تامین آب مورد احتیاج مردم ساکن در مراکز شهری و روستاهای سطح شهرستان های چابهار، کنارک، نیکشهر و قصرقند آب لازم برای زیرکشت بردن 60 هزار هکتار زمین حاصلخیز کشاورزی و راه اندازی صدها طرح صنعتی را نیز تامین کرد.
ایران نژاد خطاب به وزارت نیرو گفت: آیا در شان مردم چندین روستای بخش دشتیاری وپلان است که آب آشامیدنی آن ها در هوتگ ها و گودال های سر باز باشد و حتی از آبرسانی سیار با تانکر (سهمیه هر نفر در روز 15 لیتر) هم محروم باشند.
نماینده مردم چابهار در مجلس شورای اسلامی توضیح داد: در نوار ساحلی از شهر چابهار تا بریس و پسابندر با وجود جمعیت بیش از 40 هزار نفری حتی یک متر شبکه آبرسانی اجرا نشده است و هنوز برخی ها با تانکر و برخی دیگر با هزینه شخصی هر تانکر آب را با قیمت بیش از 60 تا 130 هزار تومان خریداری و استفاده می نمایند.
منبع: mehrnews.com