توضیحات استاندار هرمزگان نسبت به انتصابات اخیر

به گزارش شیوا مارکت، به گزارش خبرنگاران، در پیغام فریدون همتی آمده است: با سلام به احترام احساس کردم ارایه شرح به احترام طرح موضوع در بخشی از شبکه های اجتماعی مفید باشد، بنابراین به اطلاع همه عزیزان برسانم حق هر وزیر هر استاندار و هر مدیرکل این است که مدیران زیر مجموعه خود را شخصا انتخاب و منصوب کند چون جوابگوی عملکرد آنها به مردم ودولت باید باشدو هر تغییری منطق اداری دارد برای عرضه خدمت به مردم عزیز.

توضیحات استاندار هرمزگان نسبت به انتصابات اخیر

دوما در ایام حضورم در هرمزگان و آشنایی با آقای اکرمی مسئله ای برای ادامه کار با ایشان نداشتم، ایشان شخصا پیگیر هجرت به استان دیگر بودند و از من خواستند در این رابطه من یاری کنم و برای اینکه یک هرمزگانی عزیز هم در استان دیگر خدمت کند این پیشنهاد را مثبت تلقی کردیم و تاکنون چند مورد دیگر.

در سطح مدیران کل از هرمزگانی های عزیز حمایت کردم برای استان های دیگر زیرا همانطور که از استان های دیگر به هرمزگان میایند برای خدمت بهتر است هرمزگانی های عزیز هم در استان های دیگر امکان ارایه خدمت فراهم گردد، بسیار نیکوست مدیران در یک مکان طولانی نمانند و در هر جای کشور عزیزمان ایجاب کرد آماده خدمت شویم.

همواره یکی از گلایه فرهیختگان این بود که از هرمزگانی ها هم در استان های دیگر استفاده گردد که خوشبختانه این سد شکسته شده و در همین مدت کوتاه این توفیق برای عزیزان فراهم شده است؛ در ضمن همه ایران سرای ماست.

tafatton.ir: تفطن: گردشگری، تور لحظه آخری ارزان قیمت، بلیط، ویزا، هتل

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 1 تیر 1401 بروزرسانی: 1 تیر 1401 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 2767

به "توضیحات استاندار هرمزگان نسبت به انتصابات اخیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "توضیحات استاندار هرمزگان نسبت به انتصابات اخیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید