طرز تهیه شربت گل محمدی

به گزارش شیوا مارکت، در این مطلب دستورالعمل تهیه شربت گل محمدی را به شما عزیزان آموزش داده ایم.

طرز تهیه شربت گل محمدی

به گزارش، اوایل فصل بهار، فصل گل های محمدی هست و راحت می توان این گل را تهیه کرد و در منزل به راحتی شربت گل محمدی را تهیه کنید و در تابستان از خوردن آن لذت ببرید.

گل تازه محمدی 500 گرم

شکر 2 کیلو (حدود 7 پیمانه)

آب 2 لیتر (حدود 8 پیمانه)

جوهر لیمو 1 قاشق مرباخوری

برای طرز تهیه شربت گل سرخ، ابتدا گلبرگ ها را از گل ها جدا کنید، و آن ها را بشویید اجازه بدهید تا آب آن ها برود.

سپس گلبرگ ها را داخل قابلمه ای بریزید و بعد از آن آب جوش داخل کتری را سریع روی گلبرگ ها بریزید، و در قابلمه دمکنی قرار بدهید.

و بگذارید به مدت 24 ساعت بماند، تا عطر گل ها به خوبی داخل آب جوش برود. بعد از 24 ساعت یک عدد آبکش روی در قابلمه ای قرار بدهید و آب و گل را داخل سبد بریزید تا آب گل ها داخل قابلمه بریزد. (دقت کنید در این مرحله اصلا گل ها را فشار ندهید زیرا باعث بد رنگ شدن رنگ شربت می گردد).

در این هنگام شکر را به آب گل ها اضافه کنید و کمی هم بزنید و بعد روی شعله گاز قرار بدهید. تا شربت غلیظ گردد.

در مرحله آخر جوهر لیمو را اضافه کنید و بعد از یکی دو جوش از روی حرارت بردارید اگر خواستید رنگ مربا اضافه کنید در مرحله آخر همراه جوهر لیمو اضافه کنید.

این شربت همراه با آبلیموی تازه خیلی خوش طعم می گردد کافیست برای یک قاشق غذاخوری شربت یک قاشق مرباخوری آبلیمو درون آب سرد بریزید. در مرحله ریختن آب جوش عجله کنید چون باعث از بین رفتن عطر و بوی گل می گردد.

طرز تهیه شربت گل سرخ خشک شده، از 150 گرم گل محمدی خشک بهره ببرید. جوهر لیمو را در یک لیتر آب داغ حل نموده روی گلبرگ ها بریزید. درب ظرف را ببندید به مدت 12 ساعت خیس کنید و سپس در صافی ریخته و آب گل و شکر را با هم مخلوط کنید و 2 پیمانه گلاب اضافه کنید و روی حرارت بالا قرار دهید تا شربت قوام آید.

منبع: بیتوته

kheimehnews.ir: خیمه نیوز، با مجله اخبار شامگاهی خیمه نیوز همراه شوید.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 27 دی 1400 بروزرسانی: 27 دی 1400 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 20173

به "طرز تهیه شربت گل محمدی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شربت گل محمدی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید