طرز تهیه موس زعفران
به گزارش شیوا مارکت، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه موس زعفران را به شما آموزش دهیم.

به گزارش ، درست کردن دسر برای اعضای خانواده یکی از لذت بخش ترین اقدامات است. در ادامه به آموزش موس زعفران می پردازیم.
سفیده تخم مرغ:3عدد
شیر:یک پیمانه
خامه:100گرم
خلال پسته:به میزان لازم
پودر قند:120گرم
پودر ژلاتین:2قاشق سوپخوری
ابتدا سفیده های تخم مرغ را همراه با پودر قند خوب با همزن بزنید تا سفیده ها پف کرده و از ظرف جدا نشود، سپس خامه و زعفران را اضافه کنید و مجددا بزنید تا صاف و یکدست شود، شیر را آرام آرام افزوده و به زدن با دور کند همزن ادامه دهید.
مواد که باهم خوب مخلوط شد، پودر ژلاتین آماده شده را به دسر افزوده و خوب مخلوط کنید و خلال پسته را نیز به آن اضافه کنید و در ظرف مخصوص بریزید و داخل یخچال به مدت حداقل 2 ساعت قرار دهید.
منبع: میزان
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانمجله واحدی: مجله واحدی: مجله گردشگری و مسافرتی