استارتاپ
گره بحران های حوزه کشاورزی به دست استارتاپی ها باز خواهد شد
شماره صد و سی و یکم هفته نامه شنبه منتشر شد. فرید ادریسیان مدیرعامل کارانوبین مهمان صفحه سلبریتی این شماره هست. ادریسیان که با همکاری بردارش و پدرام سلطانی نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران شرکت کارانوبین را راه اندازی نموده اند، به دنبال تغییر در نگرش مدیران...
داستان آغاز بزرگ ترین استارتاپ خودرویی کشور
دنیای استارتاپ ها در اواخر سال 98مهمان ناخوانده ای داشت که هر چه تلاش کرد، نتوانست استارتاپ های پیروز را زمین بزند. خبر سرمایه گذاری حرکت اول روی همراه مکانیک نیز حاکی از هم جهت شدن این دو شرکت بزرگ برای رشد اکوسیستم استارتاپی ایران است.
بیمه نامه شخص ثالث الکترونیکی شد
خبرنگاران: از اول خرداد ماه، بیمه نامه کاغذی شخص ثالث حذف و صدور بیمه نامه به شکل الکترونیکی انجام می گردد.
اینترنت نسل پنجم در کانون توجه کنگره موبایل بارسلونا
کنگره موبایل بارسلونا از 25 فوریه (6اسفند) آغاز شده است و امروز 28 فوریه(9اسفند) به کار خود پایان می دهد. در این رویداد 4 روزه، 107هزار نفر از تصمیم سازان عرصه فناوری از 2هزار و 400 کمپانی فناوری حاضر در 200کشور مختلف جهان حضور یافتند که در میان آنها اپراتورهای...
احداث کارخانه نوآوری در یزد کلید خورد
در سفر معاون علمی و فناوری رییس جمهوری به استان یزد احداث و راه اندازی کارخانه نوآوری این استان برای استقرار استارتاپ ها و راه اندازی خط فراوری محصولات و خدمات فناورانه شروع شد.
حمایت از توسعه استارتاپ های صنعت ورزش
مرکز ملی نوآوری فناوری های ورزشی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی از توسعه استارتاپ های صنعت ورزش حمایت می نماید.
پروژه های پژوهشی ارزآور و بومی حمایت می شوند
به گزارش خبرنگاران، هفته پژوهش هر ساله با اهدافی چون شناسایی توانمندی های پژوهش و فناوری مراکز تحقیقاتی، شناسایی و معرفی پژوهشگران برتر، امکان تجاری سازی یافته های پژوهش و فناوری (فن بازار) و فراهم کردن فضای همکاری بین پژوهشگران برگزار می شود.
رونمایی از پیشرفته ترین ربات اندرویدی سوئدی ها
ایسنا نوشت: یک استارتاپ سوئدی یک سر رباتیک فراوری نموده است که حالت چهره های مختلف داشته و می تواند صحبت کند و گوش کند.
در CES آسیا 2019 چه گذشت؟
نمایشگاه سی ای اس آسیا در سال 2019 که در شانگهای چین برگزار گردید پر بود از نوآوری های استارتاپ هایی که رونق خاصی به نمایشگاه سال جاری بخشیده بودند.
شتاب دهنده ها راه میانبر توسعه زیست بوم کارآفرینی کشور هستند
به گزارش خبرنگاران به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مصطفی قانعی درباره ضرورت شکل گیری شتاب دهنده ها در کشور، گفت: در واقع شتاب دهنده ها بلوغ مراکز رشد ما محسوب می شوند و قطعاً نتایج بزرگی برای کشور خواهند داشت. از آنجایی که مراکز رشد ما مثل...
برگزاری شب فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد در برج میلاد تهران
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد از برگزاری شب فرهنگی استان در برج میلاد تهران اطلاع داد.
اجرا برنامه کاهش 10 میلیارد دلاری واردات
خبرنگاران؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت از برنامه کاهش واردات در افق 1400 به میزان 10 میلیارد دلار اطلاع داد که سال جاری با سرمایه گذاری لازم به میزان چهار میلیارد دلار مورد انتظار است.
راهکار های فناوری برای کاهش آسیب پذیری کرونا
هر چالشی حتی شیوع کرونا می تواند فرصتی برای تغییر رفتار در بهره گیری از فناوری های نو باشد و از این رو کسب وکارهای بومی می توانند با ارائه راهکارهای فناورانه از آسیب پذیری این بحران کم نمایند.
رویداد استارتاپی دریاچه ارومیه فرصتی برای توسعه گردشگری
مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری آذربایجان غربی گفت: رویداد استارتاپی دریاچه ارومیه فرصتی برای توسعه گردشگری استان است.
از کجا آغاز کنیم؟
آغاز یک کسب و کار به عنوان یک کارآفرین، همانند این است که قادر باشی همه کارها را خودت انجام بدهی. با این حال انسان قادر نیست همه کارها را خودش به تنهایی انجام دهد.
آذری جهرمی: سیاستِ در کناری را جایگزین برکناری کنیم
وزیر ارتباطات گفت: برای رسیدن به اهداف بلندی که در سر داریم چاره ای جز هم افزایی نداریم و اینکه سیاستِ در کنار را جایگزین برکناری کنیم و به جای دریافت مچ یکدیگر، دست گیر باشیم.
معرفی آوانس؛ اپلیکیشنی برای بیمه نامه های بدنه خودرو زمانی و جاده ای
آوانس برنامه ای برای خرید بیمه نامه های بدنه خودرو زمانی و جاده ای است. در بیمه نامه های زمانی می توانید با اعلام ساعت آغاز و خاتمه موردنظر بیمه بدنه را برای مدت زمان مورد احتیاج خود خریداری کنید. در بیمه نامه های جاده ای نیز با وارد کردن مبدا و مقصد و جاده...
یک بام و دوهوای تاکسی های اینترنتی
چند سالیست که بازار تاکسی های اینترنتی داغ شده است به طوری که حال بخشی از مسئولیت حمل و نقل درون شهری بردوش آنها است. تاکسی هایی که در هر نقطه ای از شهر از طریق یک اپلیکیشن می توان به آنها دسترسی پیدا کرد.
اشتغالزایی برای 7 متخصص با تشکیل هر استارتاپ
مدرس توسعه وب و مشاور و مدیر فنی چندین استارتاپ در یزد مهمترین ویژگی کسب و کارهای استارتاپی را مقابله با تحریم ها می داند و از اشتغالزایی مستقیم هر استارتاپ برای هفت نفر متخصص که هر کدام می توانند اشتغال غیرمستقیم تعدادی دیگر را رقم بزنند، می گوید.
نمایشگاه استارت آپ های ثروت آفرین در دانشگاه امیرکبیر 21 مهرماه برگزار می گردد
نمایشگاه و همایش استارت آپ های ثروت آفرین با هدف معرفی راه های چگونگی راه اندازی استارت آپ های آموزشی به دانشجویان، روز های 21 تا 23 مهرماه در دانشگاه امیرکبیر برگزار خواهد شد.